Brochure Webinars & Talkshows

Brochure Webinars & Talkshows

Webinar? Talkshow? Live? Wij hebben een aantal pakketten samengesteld die direct inzicht geven in de opties die Fixvision biedt. 

Sinds de uitbraak van COVID-19 neemt de vraag naar webinars toe. Fixvision merkte dat vragen over het "hoe en wat" veel overeenkomsten hebben. Wij hebben een brochure gemaakt die al onze diensten overzichtelijk weergeeft in vier mooie pakketten. 

Wil je de digitale brochure ontvangen of meer weten over alle mogelijkheden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app ons op 070-3306635 

 

Lees artikel

Studio Fixvision geschikt voor webinars en talkshows

Studio Fixvision geschikt voor webinars en talkshows

Sinds de uitbraak van COVID-19 is de organisatie van een event niet meer vanzelfsprekend. Maar je wil je publiek, medewerkers, klanten of collega’s wel blijven bereiken! Wij hebben de oplossing in huis!

We hebben in Den Haag een flexibele live studio gebouwd waar we webinars, presentaties en talkshows hosten. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van livestreams hebben we alles in huis om jouw evenement online aan te beiden. Met de juiste kennis, begeleiding en de juiste spullen. Onze studio is zo ingericht dat het zelfs mogelijk is om een talkshow te maken aan een gesprekstafel met vijf sprekers. Hierbij nemen we uiteraard alle COVID voorschriften in acht.

Niet voor niets dat het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Maatschap voor Communicatie en LOC Waardevolle zorg ons hebben gevraagd om hun uitzendingen te laten verzorgen.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die onze studio voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op. 

Lees artikel

Fixvision wordt Strategic Partner van MPI Netherlands

Fixvision wordt Strategic Partner van MPI Netherlands

MPI Nederland is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International. Met een community van ruim 60.000 meeting professionals waarvan ca. 18.000 actieve leden is MPI ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie.

Met de European Meetings en Events Conference (EMEC19) heeft MPI Nederland professionals uit binnen- en buitenland weten te verrassen, verbazen en inspireren. Met een uniek eventdesign en het thema ‘Changing the Game’ konden de deelnemers zelf ervaren hoe zij hun meetings en events naar een hoger niveau brengen. De vele lovende reacties op social media bevestigen dat die opzet geslaagd is. Fixvision maakte de aftermovie van dit geweldige congres.

In 2020 heeft MPI weer een mooi programma met drie grote events en een summerschool. Fixvision ondersteunt MPI in het maken van video’s ter promotie van aanstaande events en we zullen van alle events weer een spetterende aftermovie maken.

We zijn trots om met dit partnership onderdeel te mogen zijn van deze grote groep ambitieuze professionals in de meeting en event industrie.

Lees artikel

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.