Skip to main content

Studio Fixvision geschikt voor webinars en talkshows

Sinds de uitbraak van COVID-19 is de organisatie van een event niet meer vanzelfsprekend. Maar je wil je publiek, medewerkers, klanten of collega’s wel blijven bereiken! Wij hebben de oplossing in huis!

We hebben in Den Haag een flexibele live studio gebouwd waar we webinars, presentaties en talkshows hosten. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van livestreams hebben we alles in huis om jouw evenement online aan te beiden. Met de juiste kennis, begeleiding en de juiste spullen. Onze studio is zo ingericht dat het zelfs mogelijk is om een talkshow te maken aan een gesprekstafel met vijf sprekers. Hierbij nemen we uiteraard alle COVID voorschriften in acht.

Niet voor niets dat het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Maatschap voor Communicatie en LOC Waardevolle zorg ons hebben gevraagd om hun uitzendingen te laten verzorgen.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die onze studio voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op. 

Schrijf je in!
Wij houden je graag op de hoogte van onze Immersive- en VR-trainingen en producties. Ook organiseren we regelmatig interessante Webinars over dit onderwerp waar we je graag voor uitnodigen.  

Invalid Input