Fixvision wordt Strategic Partner van MPI Netherlands

MPI Nederland is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International. Met een community van ruim 60.000 meeting professionals waarvan ca. 18.000 actieve leden is MPI ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie.

Met de European Meetings en Events Conference (EMEC19) heeft MPI Nederland professionals uit binnen- en buitenland weten te verrassen, verbazen en inspireren. Met een uniek eventdesign en het thema ‘Changing the Game’ konden de deelnemers zelf ervaren hoe zij hun meetings en events naar een hoger niveau brengen. De vele lovende reacties op social media bevestigen dat die opzet geslaagd is. Fixvision maakte de aftermovie van dit geweldige congres.

In 2020 heeft MPI weer een mooi programma met drie grote events en een summerschool. Fixvision ondersteunt MPI in het maken van video’s ter promotie van aanstaande events en we zullen van alle events weer een spetterende aftermovie maken.

We zijn trots om met dit partnership onderdeel te mogen zijn van deze grote groep ambitieuze professionals in de meeting en event industrie.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.