Immersive impact

Ondergedompeld

Immersive, alle dimensies samen.

Een immersive room is een ruimte met bewegend beeld op alle muren. De muren reageren op aanraking, er is rondom geluid en mogelijk zelfs rook of geur. Alles is ontworpen om deelnemers in een andere werkelijkheid te plaatsen. Door de interactieve mogelijkheden hebben deelnemers invloed op het verloop van hun ervaring. 

Fixvision ontwerpt en realiseert immersive ervaringen, zowel educatief als voor entertainment. We dagen deelnemers uit met interactieve spellen. We dompelen ze onder in een gecreëerde realiteit, en geven ze uitdagende opdrachten. Alles wat je in een computerspel kan doen kan ook in een immersive room: puzzels oplossen, objecten selecteren of verplaatsen, informatie opzoeken en vragen beantwoorden. Je reageert samen op wat er in de ruimte op je afkomt. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Ons team van scriptschrijvers, designers en programmeurs ontwikkelt voor jou een onvergetelijke ervaring met interactie, beleving en sensatie. Een onuitwisbare indruk die verwachtingen overstijgt. 

Fix & mix: fascinatie voor innovatie

Waarom voor Fixvision kiezen?

  • Een ervaren team van interactiedesigners

  • Eigen beelden kunnen verwerkt worden

  • Meer impact dan je voor mogelijk hield

  • Onvervangbaar en onvergeetbaar

Trainen: immersive begint waar instructie ophoudt

Je wil training en instructie met impact. Je wil uitdagen om beter samen te werken. Je wil inzicht geven in complexe taken. Geen saaie kennisoverdracht, maar een leerervaring om nooit te vergeten. 

Stap met je team in een andere wereld. Ga trainen zoals trainen bedoeld is. In een computer-gesimuleerde werkelijkheid, waarin de grenzen tussen realiteit en fictie vervagen. Laat je uitdagen en test het functioneren van jezelf en je team. Beweeg door de ruimte, voer opdrachten uit, reageer samen op wat er op je af komt, en geniet van een onuitwisbare leerervaring. 

Entertainen: immersive is de overtreffende trap

Je wil beleving bieden om beweging te veroorzaken. Laten voelen waar je voor staat. Voorlichting die verder gaat. Geen steen in de vijver, maar een golf die omverwerpt. 

Verlaat de gebaande paden! Leer een product kennen met een game, laat je verrassen met amusement ‘beyond expectation’. Verken je opties met behulp van een intense ervaring. Laat je uitdagen en ervaar hoe jij en je medespelers reageren op onverwachte situaties. Beweeg door de ruimte, vindt informatie en voer opdrachten uit. Reageer samen op wat er op je af komt, en vier de overwinning 

Alle zintuigen op scherp

Interactieve en intense ervaring in een ruimte met geluid rondom en bewegend beeld op alle wanden. 

Serious gaming to the max

Puzzels oplossen, objecten selecteren of verplaatsen, informatie opzoeken en vragen beantwoorden. Je reageert samen op wat er in de ruimte op je afkomt. 

Training in een nieuwe dimensie

Hyperrealistische training en instructie met unieke mogelijkheden. Simulatie, samenwerken, probleemanalyse, diagnose, oordeels- en besluitvorming, dat werk. 

Fictief en geloofwaardig tegelijk

Maak kennis met een nieuwe wereld. Fictief en geloofwaardig tegelijk. Verruim je blik, leer elkaar kennen, laat je verleiden, test jezelf, leef je uit en laat je verrassen. 

Van kantoorgebouw tot festivaltent

Een immersive room kan overal. In een kantoorpand, in een festivaltent, als vrijstaande ruimte op een beurs of in een vrachtwagen. You name it! 

De plakfactor van ervaringsleren

Je hele lijf wordt in- en aangezet. Hoofd, hand en hart samen aan de bak. Een ervaring zet zich vast in je systeem om er nooit meer uit te gaan. 

Fix & mix: fascinatie voor innovatie


Onze specialisten

Tjaart Venema
Tjaart Venema
Game Designer
Rowin Schumm
Rowin Schumm
Creative Developer
Don den Boef
Game Developer
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.