Videoproducties op een rijtje

Het oor
gaat voor het oog.

Wat maakt dat we veel klanten terugzien voor videoproducties? Is het techniek? Is het creativiteit? Is het prijs? Zeker! En ook omdat we bewust ons best doen om écht naar je te luisteren. Luisteren naar je dromen, je wensen, je ideeën en je twijfels. Zodat we in samenspel het beste kunnen maken. Zodat we verwachtingen kunnen managen, onderweg kunnen bijsturen en zodat we vanuit relatie de flexibiliteit bereiken die helpt om producties binnen tijd en budget op te leveren.

Luisteren helpt ons om complexiteit te doorgronden zodat we de essentie overdraagbaar en aantrekkelijk kunnen vormgeven. Niet dat we geen stempel drukken. Vanuit ervaring zullen we zeker bijsturen als dat nodig is. Samen zoeken we vanuit professionaliteit naar iets om trots op te zijn. Verwacht een open en transparante aanpak waarin we kritisch blijven. Naar jou als opdrachtgever, maar ook naar onszelf. 

Fixen is bij ons nooit flansen. Fixen is samen en in contact werken aan flexibele realisatiekracht. Dat is de formule die helpt om het beste in elkaar naar boven te brengen. Dat heeft ons gebracht waar we zijn en zal ons met jou brengen waar we willen zijn. Mooie dingen maken; op het scherpst van de snede én voortdurend in contact; met elkaar en met onszelf.

Videoproducties die je verder brengen
  • Betrouwbaar. Afspraak is afspraak.
  • Inhoudelijk sterk: we luisteren goed en vertalen je vraag.
  • Eerlijk. Wat betreft prijsstelling, maar ook als mens.
  • Creatief, zowel in de oplossing als in de uitvoering!
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.