Skip to main content

Zwangerschap

In navolging op het succes van de interviews met patiënten, cliënten en medewerkers uit de zorg kregen we een unieke kans: het volgen van een hele zwangerschap.

Wij kregen de kans om Aukje en Jeroen gedurende de hele zwangerschap te mogen volgen en filmen. Vanaf de eerste echo tot een aantal weken na de geboorte van hun zoon hebben wij hen met de camera gevolgd en hebben Aukje en Jeroen openlijk verteld over de veranderingen die een zwangerschap allemaal teweegbrengt.

Het levert uniek beeldmateriaal op, dat voor het onderwijs in de zorg écht laat zien wat er gebeurt in de maanden zwangerschap tijdens de bevalling en erna. Zeker in de laatste weken stonden we met een team paraat om midden in de nacht af te reizen naar het ziekenhuis voor de bevalling. Alle toestemmingen van verloskundigenpraktijk tot ziekenhuis werden door de redactie van Fixvision geregeld. Hierdoor konden we ExpertCollege volledig ontzorgen bij de totstandkoming van dit unieke product.

Opdrachtgever

ExpertCollege


Website

expertcollege.com


Soort opdracht

Docu

Zwangerschap-documentaire door Fixvision
Zwangerschap-documentaire door Fixvision
Zwangerschap-documentaire door Fixvision

Schrijf je in!
Wij houden je graag op de hoogte van onze Immersive- en VR-trainingen en producties. Ook organiseren we regelmatig interessante Webinars over dit onderwerp waar we je graag voor uitnodigen.  

Invalid Input